3 Orang Jiran Sebelah Sibuk

Malam Anugerah Resak UTM 2014

Di Taip Laju-laju Pada 16 May 2014

 Hey yo ! Assalamualaikum semua. Sudah lama kita tak menghupdate blog ni. Bukan takde internet connection, tapi agak mals nak menulis. Tak tahu nak menulis apa sebenarnya. Hinggalah malam ini, ada event sikit so ieka ingat nak update lah cerita malam ini.

Dipendekkan segala cerita, malam ini ada majlis MERAK, aka Malam Anugerah Resak 2014. Yakni, lebih kurang macam dinner lah. Annual dinner lebih tepat. Huh, skema gitu ayat kita.

Mula mula macam malas sikit nak pergi sebab esok ada Family Day dengan Computer Graphic & Multimedia Association (CGMA) UTM. Juga tadi, tetiba makcik ieka, Ngah tetiba cakap dia ada kat Skudai. Macam bersalah sikit lah kat dia sebenarnya sebab dia penat - penat datang Skudai tapi tak boleh nak jumpa kita.

Skip part tu, jom berkisah tentang kitorang kat majlis. Overall, boleh tahan lah. Pengacara majlis dia merapu banyak sangat so dengan tak sengaja diorang telah berjaya memanjangkan majlis yang sepatutnya pendek. Diorang ada hidang nasi kan. MasyaAllah, nasi keras gilos. Rasa tertinggal serpihan tu kat gigi. Aduss.

Yang penting sekali, pergi beramai ramai dengan lovelies. Hehe. Selca sikit sikit,, sebab tak berapa ada mood nak bergambar kan. Diorang punya selfie lagi banyaklah, ieka punya sikit jer.



And bila dah nak blah dari majlis tu, kitorang cabut awal, ieka ngan Tirah ingat nak kenakan Mazlin and lastly ieka pun terkena sekali. Padan muka ieka. Kuang Kuang. Terkena apa ? Biarlah rahsia. Rasa macam nak erase je apa yang jadi tadi. Sobs.

Ituje lah kot. Udah mahu pukul satu pagi. Esok nak pergi family day lagi, pukul 8 pagi you olls. Nightie ^^

Nota:
Rasa mahu luruh jantungku tadi. Tabahkanlah hati ku.....

3 comments:

Aisya 사구라 said...

lawanya baju <3
blog ni memang tak ada cbox eh~
bw here, jemput singgah ke blog saya ^^

ai mohamad said...

dah lama x g annual dinner sejak join company kecik ni..hehe..jln2 singgah sini.:)

twinscraftlife said...

안녕하세요! This is twinscraftlife. We are handcrafters! pls visit our blogshop~ We sell handmade bags, pouch, phonecase, bookmarks, notes and many more! 감사합니다~ 꼭오세요~ twinscraftlife.blogspot.com