2 Orang Jiran Sebelah Sibuk

Sepetang di Tasik UTM

Di Taip Laju-laju Pada 25 February 2014
Assalamualaikum dan salam sejahtera. ^^

Nampak tak gambar kat atas tuh ? Ada manusia berempat kat atas tuh ! Kenal ke tidok ? Dari kiri :
Mazlin - Saee - ME - Tirah
Yes you guys. I'm in white scarf.

Kitorang sesaje je hang out kejap, lepak - ing kat tasik UTM sambil tengok angsa and habis kan duit beli makanan tadi lepas abeh ceramah KoQ. Saja nak menenangkan fikiran and memenuhkan memori handphone dengan gambar overload. Boleh lah kata banyak juga gambar kami hambek tadi.
Lepas tu ada sorang mak cik ni terlepas gambar berduet dengan kitorang sebab dia sampai lambat. Ciannn...
Tak pelah. Janji sempat jugak menggila kejap dengan kitorang tadi. Cuma ada sorang manusia ni yang tak puas puas tangkap gambar. ><
Ada banyak lagi kay. Saja malas nak letak semua nanti overload. Muahahaha.

Paper pun, sekali sekala lepak lepak buat bising sambil tengok alam ni best juga sebenarnya. Try lah. Selain me - release - kan segala tension dalam diri tu, boleh juga memenuhkan memori handphone serta memori dalam kepala otak tu.

Anyway, tasik UTM terbaiklah. #UTMAwesome tak gitu ?

Nota : 
Kalau bawa perempuan ramai ramai dalam kereta, make sure buka tingkap. Mau bingit kepala kalau masing masing menjerit. -.-