0 Orang Jiran Sebelah Sibuk

Oh My Dear Network Class !

Di Taip Laju-laju Pada 26 February 2014
Otototo.. Kesian dia nangis. Muahaha.

Yerp, esok hari last untuk kelas minggu ni. Kat Johor, kerja dari Ahad sampai Khamis je. Jangan jeles u olls. Tapi !!! Hari terakhir ni lah yang membuatkan ieka kemalasan tahap dewa nak pergi kelas.

Kenapa ?
Tak adalah penat sangat kan. Cuma esok ada satu kelas ni. Network Communication. Honestly, subject nye boleh tahan best jugak lah. Belajar macam mana internet boleh connect manusia manusia kat dunia ni and macam mana nak transfer maklumat segala. Network katakan. Masalahnya kat sini, lecturer tu agak kureng.

Bukan tak bagus dia ajar. Cuma kureeeeng sikit. Cuba bayangkan eh. Kitorang tak ada buku teks or rujukan. Dia ajar memang based on slide je. Dia cakap laju gile and guna istilah istilah yang agak high class tuk bebudak beginner. Maybe untuk orang lain biasa je tapi for me, agak masalah jugak la.

Sadis. So untuk kelas dia, terpaksa prepare mental segala dulu sebelum masuk kelas. Mengantuk, boring segala. Anyway, two more class to go, Network Communication and Web Programming je. Go go Fighting !

Nota :
Nak gi makan. My girl dah datang ajak dah. Ciao !

No comments: