0 Orang Jiran Sebelah Sibuk

Free Blogskin : INFINITIZE

Di Taip Laju-laju Pada 13 February 2014


Hello peeps and Assalamualaikum. ^^

Finally berjaya jugak siapkan blogskin baru. Sudah lama den tak berkarya akhirnya terbuang juga masa hari ni sebab nak siapkan piece ni. Hehe.

Khas buat INSPIRIT. Namanya adalah INFINITIZE v.1. Kenapa v.1 ? Sebab nanti akan ada v.2 hehe.

So, kalau nak download, sila klik link SINI. Tahu kan macam mana nak guna kan. Kalau tak tahu, boleh request tutorial sama gua. Kalau dah pandai, alhamdulillah. ^^

Skin kali ni ieka guna pendekatan macam skin ieka SIMPLIFICATION ieka yang pernah meletopsss suatu ketika dulu tu yakni boleh customize header dengan sangat mudah. Header di sini means tajuk blog itulah. Yang tulis INFINITIZE atas gambar makhluk makhluk handsome kat atas tu.

Nampak tak gambar Woo Hyun tu ? Hehe. Saje je kan nak menyemak muka dia kat situ. Mana boleh kalau tak ada gambar dia kan. Tak lengkap pula rasanya. Haha.

Anyway, hope korang suka. By the way, kalau nak ieka buatkan khas untuk korang. Jangan segan, jangan malu. Boleh contact terus kat emel xie_arf@yahoo.com ieka selalu buka emel so no worry. Ieka akan layan korang secepat mungkin.

That's all. Ciao !!

Nota:
Kalau nak WhatsApp terus pun boleh. ^^

No comments: