0 Orang Jiran Sebelah Sibuk

Nasib Si Blog

Di Taip Laju-laju Pada 15 Januari 2014


Assalamualaikum korang. Lama gilers tak update sini kan.

Sorry, kinda busy sebab baru lepas habis final exam. Cubalah bayangkan waktu final exam pun kena hantar project report and kena buat demo sekali. Agak-agak, busy tak ? Huehue.

Berhabuk serta bersawang dah kan blog ni. Bukan tak sayang, malas sikit nak update. Kalau ada free time kat internet, ieka prefer buka Tumblr or just layan story mory kat Asian Fanfic jerw. Malas sikit nak menulis. Well, actually, takde benda nak update pun kat sini.

Tengok blog orang lain, ada je benda nak cerita, ada je gambar nak upload tiap-tiap hari. Ieka ? Entahlah. Ketandusan idea.

Tapi for sure, ieka takkan abandon blog ni lama lama sangat. Penat weyh nak buat layout.

Sekarang ni pun ada terasa macam nak tukar layout baru sebab macam tak puas hati sangat dengan layout sekarang, tapi kemalasan macam menguasai diri. Yerp. Sangat.

So, apa nak jadi dengan blog ni nanti ?
Let the time decide. ><
Ciao ^^

No comments: