0 Orang Jiran Sebelah Sibuk

Asian FanFics - Kpop Paradise

Di Taip Laju-laju Pada 25 November 2013


Assalamualaikum korang.

Malam ni ieka nak cerita pasal Asian FanFics. Pernah dengar tak ? Kalau tak pernah, sila baca sampai ke bawah. Kalau pernah, baca jugak sampai bawah. Hehe.

Asian Fanfics adalah sati website yang benarkan user (logged in or not) baca kisah kisah rekaan peminat dunia Kpop lah selalunya. Website yang dipenuhi Kpoppers.

User boleh juga upload cerita masing masing. Tapi kena register dululah. Procedure register sangat senang. Simple je.

Kat sana, kita boleh baca macam macam jenis cerita. Romance, horror, thriller and banyak lagilah. Tapi paling banyak of course romance.

Dan ada juga yang maturity content. Yang 18 and above je boleh baca. Faham faham lah eh.

Dan yang agak glamer, romance yang tak straight. Gay lah lebih kurang. Tapi tu lah, biasa untuk dunia Kpopper, diorang suka bayang pairing antara lelaki or antara perempuan.

Tapi ada jugak lah yang pairing mengikut tabii. So jangan risau. Haha.

Ieka pun ada gak post sikit sikit kat sana. Baru nak berjinak jinak kan. Alhamdulillah. Fanfiction ieka dapat juga sambutan. Adalah subscribers sikit and jumlah views tidaklah mengecewakan sangat.

Korang boleh klik SINI untuk view profile ieka and baca my stories. Hehe. Jangan lupa comment eh. Ciao <3

Nota:
Hatiku jatuh tergolek golek kepada Infinite's L. <3

No comments: