2 Orang Jiran Sebelah Sibuk

Tired and Confuse

Di Taip Laju-laju Pada 24 September 2013
Assalamualaikum korang. Lama betul tak menulis. Inilah akibatnya bila lappy masuk hospital. Nak usha blog sendiri pun susah. Padan muka aku.

So, how's your life out there ? Hope you guys doing fine, well, hoping not as bad as mine.

Me sekarang ni in a state of confused. Ieka pun tak tahu apa masalah diri sendiri sebenarnya. Cuma selalu je sekarang rasa tak sedap hati, rasa tak best. Well, honestly memang banyak pun masalah and stuffs yang telah berjaya menyerabutkan my mind. Rasa menyampah betul dekat kepala otak sendiri ni. Wish I have a delete button.

I try to figure it out, apa masalah sebenarnya hoping ieka mampu nak settle kan. Tapi tak berjaya. Dah tak tahu nak buat macam mana dah.

Dalam sebulan dua ni, hidup ieka penuh kekecewaan. Memang perit lah kalau nak ingat balik. Sadis.

Tapi ieka try untuk senyum. Try my best. Ieka yakin apa yang berlaku ni ada sebab. Ada hikmahNya. Dan ieka berserah segala kepada Allah SWT. Ieka tahu Dia dah aturkan yang terbaik untuk ieka.

InsyaAllah. Selagi mampu bertahan, ieka terima. Ya Allah, kurniakan lah aku secebis kesabaran, sehiris ketabahan, dan segunung keimanan. Amin.

Nota :
Sometimes I do hope I can just run away from all of these mess.

2 comments:

Nurfaezah Abdullah said...

fae pun tengah serabut fikiran now. i think too much. yet i take it easy. takut overstress.

Ieka XieaRf said...

Tu la kan. Bahaya kalau over stress. Nnti satu keja apa pun tak jadi