1 Orang Jiran Sebelah Sibuk

Hello Siti Nur Dhuha

Di taip laju bebenor pada 6 September 2013


Assalamualaikum korang. 


Masih ingat ieka? Sorry sangat ye sebab biar blog chumel ni bersawang untuk kali entah ke berapa. Bukan tak mahu nak update tapi lappy masuk hospital lah. Tak ada medium nak guna untuk update. 


Hari ini pun ieka guna bloggerdroid. Kalau nampak tak kemas post ni, sorry lagi sekali ye.
Nampak tak gambar muka depan novel tu? Now I'm reading this book. Best. 


Semalam baru habis baca Miss Pisau Cukur by Siti Nur Dhuha juga. Best cerita tu. Me suka sangat! 


Tapi peliknya sebab tadi tengah ieka surfing surfing tadi, ada pulak terbaca yang diorang cakap novel ni tak best langsung and cakap waste money sebab beli.


Ieka rasa berbaloi beli. Ieka suka sangat novel Siti Nur Dhuha ni. I admit novel ni ayat dia kebudak budakan and terlalu banyak kebetulan yang kadang kadang tak masuk akal. Tapi jalan cerita and lawak dalam novel ni memang ohsem.
Tak pernah lagi ieka mengekek gelak sebab baca novel taw. 


And to those haters, saja nak ingatkan korang. Ingat senang ke nak habis kan tulis novel. Appreciate lah kerja orang sikit. Jangan mengkritik je kerjanya. Kalau awak bagus sangat, tulis lah novel sendiri. Kecil hati novelis baca taw.
Sebab itulah awak selamanya jadi tukang review je. Cuba support sikit. Kalau tak best diam je. Takkan nak tunggu umur bertingkat tingkat baru nak boleh tulis novel kan. Lepas SPM takkan tak boleh.


Opps. Emosi lak. Sorry ye. 


Kayy lah. Nak sambung membaca. See ua peeps. <3

1 comment:

FatinSweet said...

follow you..follow me back http://fatinsweet7.blogspot.com/
tq