0 Orang Jiran Sebelah Sibuk

Lirik Cuba Teka

Di Taip Laju-laju Pada 10 Ogos 2013

CUBA TEKA by Tasha Manshahar ft Syed Shamim. Pasti korang sume kenal kan duo popular YouTube ni. Kalau tak kenal, sila terjun perigi ye. Ni merupakan lagu terbaru diorang.

This song is the best. My favourite lah buat masa sekarang. Ieka suka sangat. Music video pun best. Ada twist sikit dalam kisah MV ni. Nak tahu ? Tengok sendiri ye.
|| HERE ||

Lirik Cuba Teka

Matamu lembut bagai bayu
Juga awan biru di langitku
Senyum mu seindah mentari
Selalu menerangi mimpi sepi

Cubalah cuba sayang teka
Siapa yang bertaktha dalam jiwa
Adakah kau rasa?

Sayang ku selalu ada waktu tuk menyanyangimu menjagamu
Seluruh hidupku..

Matamu redup bagai bayu
Juga awak biru di langitku
Senyummu seindah mentari
Selalu menerangi mimpi sepi

Cubalah cuba sayang teka
Siapa yang bertaktha dalam jiwa
Adakah kau rasa?

Sayang ku selalu ada waktu tuk menyanyangimu menjagamu
Cuba cuba
Cubalah cuba sayang teka
Siapa yang bertaktha dalam jiwa
Adakah kau rasa?
Sayang ku selalu ada waktu tuk menyanyangimu menjagamu
Seluruh hidupku..

Caramu mempersona kalbu
Sesungguhnya aku tahu kamu terbaik untuk diriku

No comments: