4 Orang Jiran Sebelah Sibuk

Finally : My Book Cover Design

Di Taip Laju-laju Pada 18 February 2013

Macam ieka janjikan dulu dengan beberapa orang, ni ieka dah upload dah hasil karya ieka.

To be honest, ieka pun tak puas hati dengan apa yang ieka buat. Since just tinggal satu hari je lagi nak kena submit, ieka buat-buat puas hati lah dengan benda ni.

Thanks kepada korang yang bagi cadangan. Ieka hargai sangat-sangat. Kalau bukan sebab korang, tak siap lagi rasanya benda ni. Hee. Thanks tahu. Muah <3

Since asalnya ieka buat dalam Adobe Illustrator and guna CYMK, bila convert pada JPEG guna Adobe Photoshop, warna lari sikit. Asalnya warna muda, tak adalah sambar macam ni. Tak apa kot. Lecturer tu preview dalam Adobe Illustrator. InsyaAllah.




Nota:
Seriusly, kalau ieka terjumpa buku ni kat kedai, memang ieka takkan beli. Tak menarik. =(

4 comments:

afeb pilah said...

ok la tu beb!

sa mic said...

warna biru tu cantek ;)

Ain Dzaya said...

pepel tu santek..sesuai untuk karekter ika :)

Ain Dzaya said...

pepel tu santek..sesuai untuk karekter ika :)