1 Orang Jiran Sebelah Sibuk

Me on 5566

Di Taip Laju-laju Pada 27 Januari 2013
Assalamualaikum semua. Ieka nak bercerita sikit pasal artis kumpulan pertama yang ieka pernah minat sampai ke tahap die-hard-fan.

Mereka adalah 5566 (Double Five Double Six)
Dari Kiri :
Tony Sun Xie Zhi, Jason Tsu Meng Ze, Zax Wang Ren Fu, Sam Wang Shao Wei
Kenapa ieka tiba-tiba post pasal diorang ? Actually semalam ieka termimpi kan diorang. Actually bukan diorang je, ramai lagi artis yang ada sekali dalam mimpi ieka. Diorang buat persembahan sekali dengan ieka.

Tapi, dalam ramai-ramai artis, ieka cuma banyak cakap dengan diorang je. And tiba-tiba rasa rindu nak dengar suara sweet Xie Zhi.

By the way, nak bagitahu betapa sukanya ieka dekat diorang ni, nama Xie_aRf dari nickname ieka tu, asal dari nama leader group ni lah, Sun Xie Zhi. =)
Rindu betul diorang. Ieka tak sure sangat kenapa dengan diorang tapi they are not together anymore. STill 5566 tu wujud cuma tak ada keluarkan album or what-so-ever. Masing-masing bawa haluan sendiri tapi still dalam bidang muzik.
Tak ada siapa pun yang tahu diorang ni akan kembali together or not. Just keep hoping. Yang ieka tau, nasib baik dah download habis dah lagu diorang. Try lah dengar, best !

Ni ieka bagi the best song ith best MV. Some fans panggil sebagai MVP Qing Ren (My MVP Valentine) Second Ending. Most of fans nak sangat Xiao Qi pilih Tony Sun tapi nak buat macam mana. Sakit hati betul dengan director !
That's All. Ciao <3

Nota:
Internet makin melembabkan diri. Bila nak habis download Tian Long Ba Bu ni !

1 comment:

Ain Dzaya said...

wah minat kemain dia, tapi ain minat lagu dia je.huehue