2 Orang Jiran Sebelah Sibuk

Free BlogSkin : Simplification

Di Taip Laju-laju Pada 11 Januari 2013
Assalamualaikum you olls ! Ieka nak bagi freebies sikit malam-malam macam ni. Nak tak ? Tak mahu sudah. Orang buat free pun tak nak. =(

Kepada korang-korang yang nak, ni ieka nak bagi blogskin baru hasil ciptaan ieka. Muehehe. Actually dah lama siap, baru upload semalam dekat BlogSkin.com and baru nak share dengan korang malam ni. Sorry eh. Lambat sikit.

Download: | SINI |

Info sikit:
 > Boleh tukar header dengan sangat mudah sebab ieka guna text sebagai header
 > First time buat tak ada widget

Itu ajalah kot. Harap korang suka. Ieka nak layang Disney Princess pula. Jom tengok Sleeping Beauty lak. Ciao <3

2 comments:

QiqyLala_awa said...

tangz syg....template awk mmg cntek..tapi ckner re-edit....x pndai ler =)

Ieka XieaRf said...

@QiqyLala_awa : erm, awk reedit apa ?