3 Orang Jiran Sebelah Sibuk

Kaichou wa Maid-sama

Di Taip Laju-laju Pada 23 Januari 2013
Lama rasanya tak menulis dengan penuh perasaan dan perasan dalam blog ni.

So, today comeback and nak cerita pasal anime yang ieka tengah tengok sekarang despite Fairy Tail. Tajuknya adalah Kaichou wa Maid-Sama.

Ceritanya sangat ohsem since heronya, Usui Takumi, sangat-sangat-sangat-sangat-sangat-sangat-sangat-sangat-sangat-sangat-sangat-sangat cool !!!!

Yang bawah ni gambar dia <3 Kyaaa !!
Kejap nak ambik nafas. Excited sangat bila teringat kat mamat ni.

Kisah ni berkisar tentang Ayuzawa Misaki, seorang Presiden Pelajar di Seika High School. Dia sangat garang, ganas etc. Tapi dia simpan rahsia besar yakni bekerja sambilan sebagai Maid di Maid Latte, sebuah cafe. Memang kerja tak kena langsunglah dengan personaliti dia kat sekolah kan.

Nak dijadikan cerita, kantoi pula dengan mamat Usui ni. Usui ni pula memang terkenal dengan sifat cool and cold yang tak berapa nak layan perempuan walaupun dia sangat hensem !

Usui ni, tak bocorkan rahsia malah try nak lindungi Misaki. So cute and lovely.

So, highly recommended, silalah tonton anime 26 episod ni. Selamat bergembira <3

Nota :
Thanks Mastura sebab supply anime ohsem ni. Thanks Datin sebab hasut ieka tengok anime ni. Muah muah !

3 comments:

Iha Zaliza said...

Apa yg Ieka suggest selalu buat iha excited nak tgk sekali.. tapi bukan skrg la sbb kebizian, hehe..

Ieka XieaRf said...

@Iha Zaliza : yeke, ahaks. sori.. tapee, nnti bila dah abeh busy, tgkla. kejap je citenye... <3

Aimi Wardina ♥ said...

http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/01/2nd-giveaway-by-aimi-wardina.html

Jom join sini.
Sure boleh dapat hadiah sebab hadiahnya banyak, mungkin boleh dapat lebih daripada 1 hadiah! Join cepat sebelum terlambat!