0 Orang Jiran Sebelah Sibuk

Delicious Gakuin - Wajib Tengok !

Di Taip Laju-laju Pada 14 Januari 2013
Hello everybody ! Wink Wink =)

Nak tanya ni ? Korang pernah tengok cerita Delicious Gakuin ? Tak pernah ? No wonder lah sebab cerita Jepun tak se-glamer cerita korea.

Tapi tapi tapi, ieka recommend sangat-sangat untuk korang tengok cerita ni. Memang ohsem ! Semua ada 13 episod je tapi semua episod ohsem.

Bila mula-mula tengok, cerita dia macam serius. Ada lawak tapi kureng skit. Tapi tapi tapi, in second last part, maknanya episod 7++, cerita ni ultimately menjadi sangat-sangat lawak. Serius.

Nak di jadikan ceritanya di sini adalah hati ieka jatuh tergolek-golek bila tengok mamat ni. Manusia yang menjad hero dalam drama merapu ni. Dalam cerita, namanya Kitasaka Rouma. Nama betul dia ialah Nishijima Takahiro. Penyanyi dalam kumpulan AAA (Attack All Around). Suara sedap, muka jambu gitu, kiut miut lagi. Terbaik !

Jom layan gambar dia sikit. <3

 
Kepada korang yang berminat nak download, silalah pergi ke D-Addicts or just watch online dekat DramaCrazy.net tapi diingatkan eh, dekat D-Addicts torrent je taw. Lambat sikit lah tapi berbaloi sebab cerita dia ohsem.

And tak lupa juga, OST dia pun ohsem. Memang suka. Lagu AAA sendirir. That's Right dan Kuchibiru Kara Romantica.Try la Google eh.

That's All. Ciao <3

Nota:
Kepada korang yang ada order blogskin, ieka harap sangat korang boleh maafkan ieka kalau lambat siap skin korang tu. Internet lembab sangat. Sorry tau. Tapi ieka akan make sure akan siap juga korang punya skin tu. InsyaAllah. =)

No comments: