1 Orang Jiran Sebelah Sibuk

Running Man Marathon

Di Taip Laju-laju Pada 4 Disember 2012
Hello semua. Lama tak update. Rindunya ! Korang sihat tak ? Kalau sihat, alhamdulillah.

Sorry lah eh lama tak update. Connection dekat UTM hujung minggu lepas macam tutttt... je. Sebab tu lah tak boleh nak update.

Ieka nak buat quick short post je.

Kepada korang yang ada pesan layout atau blogskin kat ieka, sorry eh. Take time sikit since internet tak ada ni. Bila dah ada nanti, ieka akan siapkan secepat mungkin.

Just nak bagi tahu yang ieka tengah buat marathon Running Man. Iyelah. Dulu waktu mula-mula on air, tak nak tengok. Sekarang bila dah episod 100++ baru nak tengok, maunya tak kena marathon.

By the way, thanks lah kepada Auni Nabihah sebab provide most of the episodes. Korang pun, nak buat marathon sekali ke ? Okaylah. See you eh. Nak sambug tengok.

Nota:
Monday Couple Jjjang !

1 comment:

xXx chaos xXx said...

jemput >,< http://chaosinnotime.blogspot.com/2012/12/segmen-i-want-doodle-from-miss-sammy.html