0 Orang Jiran Sebelah Sibuk

Free Blogskin : Unknown

Di Taip Laju-laju Pada 26 Disember 2012
Selamat petang semua ! Hah.

Dah tengok gambar atas tu, takkan tak boleh teka ieka nak tulis pasal apa kan. Hahaha.

Yup. Freebies lagi setelah lama menyepi. Boring. Jadi ieka pun buatlah satu blogskin yang simple yang amat. Silakan. BlogSkin Unknown.

Download: | SINI |

Tak payahlah nak preview sebab ieka sakit hati sangat. Masalah betul BlogSkin.com bila nak preview. Dia dah rosakkan preview. Huhu.

Kalau korang betul-betul nak tahu macam mana hasilnya guna blogskin ni, download and apply kat blog. Later, baru complain. Tahu ?

That's all. Bye <3

No comments: