0 Orang Jiran Sebelah Sibuk

Free BlogSkin : Me a HYPHEN v.1

Di Taip Laju-laju Pada 28 Disember 2012
Blogskin baru lagi ! Muehehe.

Kali ini secara am nya di dedikasikan kepada manusia yang bergelar HYPHEN, yakni fans KAT-TUN. Tapi korang still boleh nak guna kalau korang tak minat KAT-TUN pun. Just tukar a few things je.

Download: | SINI |

And to someone yang cute yang minta ieka tolong buatkan tutorial macam mana nak buat blogskin, insyAllah ieka akan buatkan. Tapi bukan hari ini. Sebabnya, ieka tak laratlah. Blogskin ni, style yang ieka tak pernah buat sebelum ini. So, ieka ambil masa yang lebih lama nak buat. Dah penat. Lantas, lain kali la ieka buat tutorial tu eh.

That's All kot. See ya <#

No comments: