0 Orang Jiran Sebelah Sibuk

KLCC, I'm Coming ! Again !

Di Taip Laju-laju Pada 25 November 2012
KLCC lagi ? Ye, KLCC lagi !

Kejap lagi girlfriend ieka, MiraAmran nak datang ambil ieka and Hazirah pergi hang out kat KLCC. WeeeHuuuu !

Well, actually kitorang nak pergi cari buku teks untuk subjek kitorang. Since KLCC ada Kinokuniya yang ada collection of books yang sangat ohhsemm, kami pun decide la nak pergi Kinokuniya !

Ni semua sebab subjek baru yang agak hard-hard suam kuku kambing, Computer Organization and Assembly Language. Lecturer dia yang ajar macam peluru sesat, memang haruslah ada buku. Kalau tak, baik tak payah masuk kelas.

Erm, korang tengok ada perubahan sikit tak kat blog ni ? Hohoho ! Kalau comment baru nampak apa bezanya. Jawapannya adalah comment box da berubah rupa sikit. Ieka decorate kejap tadi. Seawal mata terbuka pagi tadi. Muehehe.

Banyak betul benda nak decorate kan. Rasa tak puas hati walaupun ieka suka sangat layout kali ni. Sebabnya, bila buka blog orang lain, ambooih, cantiknye, comelnya. Mana boleh tahan.

Itu ajalah nak merepek pagi-pagi ni. InsyaAllah petang ini kalau sempat ieka share sikit gambar or apa-apa yang berkaitan trip ke KLCC eh. Cya ! <3

No comments: