1 Orang Jiran Sebelah Sibuk

Jom Tukar ke Google+ and re-Follow ieka

Di Taip Laju-laju Pada 29 November 2012
Hello semua !

Dah tukar ke Google+ ? Belum eh ? Silakan cepat !

Kenapa ? Sebabnya adalah Google+ lebih ohsem and layout baru di dashboard lebih menarik and comel.

The only sebab yang tak best langsung ialah followers lama bersama dengan widget followers lama akan diremove dari history blogger. Huhu.

Penatlah nak kumpul follower. Walaupun baru 308, tapi ingat senang ke nak dapat follower banyak ni pun ! Ni senang-senang je nak remove !

Tak apalah. Nak buat macam mana. Terpaksalah berusaha untuk kumpul follower sekali lagi.

Kooorannngggg ..... ! Tolong follow ieka sekali lagi eh. Guna account Google+ pula. Tapi korang jangan lupa tukar ke account Google+ dulu. Kalau tak, tak bolehlah nak follow. Eh. Jangan lupa tau !

Nota:
Nak ieka buatkan tutorial macam mana nak tukar ke Google+ ke ?

1 comment:

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Salam dear. Kyra dah tekan Add untuk follow this blog. Tapi kenapa gambar tak keluar ya? Jom usha blog Kyra pula http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com

TQ :) Happy blogging!