4 Orang Jiran Sebelah Sibuk

Freebies : Pray for Gaza Sidebar Widget (16)

Di Taip Laju-laju Pada 28 November 2012

Assalamualaikum semua ! Hari ini kena hari nak berkreatif sokmo. So, tanpa sengaja, ieka terbuat pula 16 keping poster sidebar Pray for Gaza

Sebagai freebies lah. Kalau korang nak, just ambil je. Nak link balik ke ieka ke tak nak ke, ikut sukalah. Yang penting, kita support Gaza.

200x120

Dashboard > Layout > Add New Widget > HTML/Java Script > Paste > Save
















Nota:
Tolong jangan dok buat link ke Churp Churp, Nuffnang or what-so-ever yang berkaitan. Kalau buat, samalah macam korang ambil kesempatan atas keikhlasan simpati orang. So, please ye.

4 comments:

EjaLeeza said...

akak amik yg 1st ye TQ

Ieka XieaRf said...

@EjaLeeza : okie welcome ^^

ღ Ḱᘉ ღ said...

Hey, saya ambil satu :)

Chips More said...

Assalamualaikum. Zaty amik satu tau akak. I will credit you later. Jom baca entri ni : http://farhanaisontheline.blogspot.com/2013/02/sorry-valentine-day-im-muslim.html