3 Orang Jiran Sebelah Sibuk

Free Blogskin: Young Love

9 November 2012

Assalamualaikum semua. Ieka ada free gift sikit malam ini :)

Free blogskin. Muehehe.

First time ieka buat blogskin. Happy teruk ni sebab agak berjaya. Dah siap, terus publish.

Cuba bayangkan, ieka start buat dari pukul 5 petang tadi, pukul 8.30 malam baru siap. Fuuuh. Tak terer, memanglah lama. Tak apa, lain kali ieka akan buat dengan lebih cepat.

Kalau korang nak guna, silakan lah. Memang buat untuk korang pun. Khas buat penggemar blogskin.
Nak preview? Klik | SINI |
Suka ? Nak download eh ? Klik | SINI | pula <3
Buat you olls yang ada account blogskin.com jangan lupa add to favourite eh. Biar glamour sikit. Haha.

Kalau korang suka, ieka akan buat lagi nanti. So, harap-harap korang suka la eh.

Kalau ada masalah nak guna, just tell me eh. Apa-apa masalah pun bagitahu taw.

Okay. That's all. Nak sambung tengok Anugerah Skrin. Ciao <3

3 comments:

kaka lala said...

assalamualaaikum,kita nak tanya la, mcm mana ye kalau kita nak buat blogskin sendiri..boleh tunjukkann tutornya tak?

Ieka XieaRf said...

@kaka lala : boleh tapi bukan hari ini eh. insyaAllah ieka akan buatkan nanti. :)

teh lemon said...

cmne nak buat blog skin i..tak tau..