4 Orang Jiran Sebelah Sibuk

Free Blogskin: Trouble Maker

Hey ya kembali lagi ni.

Kali ni short post saja. Ieka nak bagi hadiah sebijik. Free blogskin :)

Sebenarnya ieka buat dua hari lepas tapi malas sangat nak update kat blog comel ni. So, ni ha !

Preview | SINI |
Download | SINI |

Kalau ada masalah, sila inform eh. <3

4 comments:

Nurul Aini said...

Cantik. pandai buat ye..kalau dulu akak buat plain je..buruk..hehe..

xie_arf said...

@Nurul Aini : xdelah pndai sangat akak. ieka pun baru je blajar buat benda ni. :)

wannurakmal said...

kalau nak request blogskin sehelai dua boleh? ;)

xie_arf said...

@wannurakmal : boleh aja. emel ieka smua spesifikasi blogskin yg awak nk tu eh. xie_arf@yahoo.com