1 Orang Jiran Sebelah Sibuk

Free BlogSkin : Me is Precious

Di Taip Laju-laju Pada 28 November 2012
Hello again you olls.

Macam yang ieka janji tadi, ini dia hadiah atau lebih tepat lagi buah tangan petang ini. BlogSkin baru.

Kali ni, ieka dengan segala hormatnya telah memberi nama skin ini sebagai Me is Precious. Tema pula sengaja dipilih Pink ft Purple.

Sepatutnya siap awal tetapi hati ni lah, galak pulak nak letak animation plus plus hover la bagai ! So, lambatlah sikit nak habis. Apa pun, berjaya juga siap since internet connection sungguh ohsem hari ini.

So, tunggu apa lagi ?
Preview | SINI |
Download | SINI |

Tolong comment and rate skin ieka ni sekali tau dekat BlogSkin.com so that ia akan menjadi lebih glamorous gitu. Naaa...

Nota:
Kalau nak ieka buatkan khas untuk korang, order kat | SINI | Harga murah je.