1 Orang Jiran Sebelah Sibuk

Free Blogskin : Bluelicious

Lama menyepi, ni nak buat bising balik lah ni :)

Goodies di pagi hari. Blogskin baru lagi. Kali ini tema biru, putih dan kelabu asap. Harap korang sukalah hendaknya.
Preview | SINI |
Download | SINI |

Dua tiga hari ini busy sikit sebab nak kena masuk UTM balik kan. Memang susahlah nak mengemas segala bagai !

Semalam berjaya siapkan satu blogskin tapi khas untuk someone ni. So, tak bolehlah share kan. Since dia bayar untuk ieka buatkan.

Kalau korang nak jugak ieka buatka untuk korang, boleh. Just email kat ieka semua specification layout yang korang nak. Harga akan di tetapkan berdasarkan demand korang sendiri.
xie_arf@yahoo.com

InsyaAllah ieka akan reply tapi maybe takes time sebab sekarang ini busy sikit.

Itu aja kot. Nak rehat jap. Japgi ada kelas pulak.

Ciao <3

1 comment:

Muntiadari said...

Very Nice can i use this? Thx :D