2 Orang Jiran Sebelah Sibuk

Demi Lovato ?

1 November 2012

Mula nak tanya. Korang kenal tak perempuan ni ? Pernah tak dengar nama dia ?

Kalau korang peminat setia Disney, mesti akan kenal. Dia ni asalnya berlakon dalam Camp Rock. Tapi sekarang menjadi glamer.
Suara dia memang power. Comel pun comel. Suka tengok muka dia. Cute miut gitu le. Artis Disney la katakan. Of course la comel.

Nama asal dia Demetria Devonne Lovato. Bila dah glamer, jadi pula Demi Lovato. Umur dia baru 20 tahun. Macam tak percaya kan. Serius ! Birthday dia 20 Ogos 1992. Tua dua tahun dari ieka ja.

Baru umur 20 tahun, dia dah jadi juri The X Factor USA. Penulis lagu, penyanyi, pemain muzik, pelakon. Hebat-hebat. Ish ish ish.

Dia start menceburi bidang nyanyian ni pada tahun 2002, yakni umur baru 10 tahun. Fuuyoh !

Korang pernah tengok Barney and Friends ? Dia ni geng la dengan Selena Gomez. Dua-dua pun asal dari cerita tu juga.
Omeynye. Huhu. Waktu kecil-kecil dulu. Sekarang ?
HOT ! Gambar ni dari VEVO Go Show live. Lebih kurang macam suprise show la. Tak ada latihan. Macam spontan gitu.

Meh layan lagu HIT dia yang terbaru dia, yang di releasekan awal tahun 2012. Give Your Heart a Break. Ieka bagi live punya sebab kalau nak tahu penyanyi tu power ke tak, kena nilai dari persembahan live dia.
Best kan. Nah, ambil free dia punya autograph. Muehehe. Curi dari wikipedia.
That's all you guys. Ciao <3

2 comments:

NidaZin said...

sonny with a chance pon die ni blakon.... comey je kan?

Ieka XieaRf said...

@NidaZin : comey..kaaaannn. hikhik