3 Orang Jiran Sebelah Sibuk

Segmen : Cik Misya Nak Follow!

Hello you olls semua. Eh silap pulak.
Assalamualaikum !
Apa khabar semua ?

Amboi-amboi cik ieka ni, habis exam terus update blog ye ! Haha. Biasalah we olls. Blog itu sangat penting untuk di updatekan.

Sekarang, sampai balik demam nak join contest banyak-banyak. Ari ni pun ieka nak join lagi satu contest. Or better kata, segmen.

Dalam antara pra-syaratnya adalah, kena tulis kenapa ieka nak follower ramai. Bing Bong ! Senang je jawapannya.

Ieka berblogging pun sebab nak mencari saudara dan kenalan baru. Merapatkan ukhuwah sesama manusia lah katakan. Jadi, dengan mendapat follower, barulah terasa diri macam ada kawan. So, taklah jadi macam manusia yang xbapa betul, yang bercakap sensorang tanpa ada sebarang feedback dari orang lain kan.

And ieka pun harap blog ni jadi lebih meriah. Tak adalah dalam sehari, ada seorang je yang bukak blog ni. Bosanlah. Penat ieka hias sana sini.

And satu lagi, nak mempromotekan hasil kreativiti ieka dalam mengedit dan mencantikkan blog yang sudah sedia cantik ni. Mencomelkan blog yang sudah comel.

That's all.

Actually, ieka tak kisah sangat pasal hadiah. I join this segmen just for fun and to make new friends. Itu je dalam kepala otak ieka sekarang.

Rasanya dah cukup kot. Ieka ni bukan boleh start membebel. Nanti tak boleh berhenti pulak. Susah.

Okaylah u olls. Ieka nak menyambung tengok Fairy Tail.

Ciao <3

3 comments:

Aimi Syahirah said...

Salam perkenalan. TQ so much sebab join! Boleh check your link di sini ya.=) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/senarai-peserta-segmen-cik-misya-nak.html

Kathy Rbain said...

follow u...
http://resipidarihati.blogspot.com/2012/10/segmen-cik-misya-nak-follow.html

ayut said...

singgah dan follow dr segmen sama...jemput dtg blog yer..slmt bersegmen ^__^