2 Orang Jiran Sebelah Sibuk

New Hit Android Game : Subway Surfer

Hola you olls. Assalamualaikum. Sihatkah anda wahai manusia sekalian alam ?

Malam ini ieka nak bercerita pasal addiction baru dalam dunia game Adroid. Game yang sangat glamer sekarang ini. Tempat pertama dalam Top Free Game untuk aplikasi Android di Play Store.

Korang pengguna Android ? Atau bakal pengguna Android ?

Jika ya, marilah berkenalan dengan game yang sangat best buat masa sekarang ini. Dan sangat addictive.  Huehue.
Game ini merupakan produksi Kiloo Mobile. Diberi nama Subway Surfer.

Jalan ceritanya sangat simple. Anda adalah seorang painter grafiti jalanan dan sedang menconteng hasil kreativiti pada sebuah train subway. Anda dikejar oleh seorang security dan anjingnya.

Objektif ialah berlari dari security tersebut untuk menyelamatkan diri. Dilengkapi pula dengan misi sampingan. Ada juga disediakan upgrade untuk semua bonus item. Coin diperlukan untuk meng-upgrade.

Game ini ialah game yang never ending. Maknanya, watak itu tidak akan selamat. Cuma, masa untuk ditangkap itu sahaj berbeza. Depend on betapa terernya anda bermain.

Karakter utama ialah Jake. Mamat yang pakai cap kat atas ni la. Dia watak default. Tapi, bila dah cukup coin, bolehlah beli karakter lain lak. Kita boleh tukar watak suka hati.
Yang paling best ialah, diowang ini makin lama makin laju berlari. Sampai ke satu tahap, rasa macam nak tercabut jantung sebab laju sangat.

Cakap banyak tak best. Tunggu apa lagi, pergi online phone. Buka Play Store and download sebab game ini free. ^^


2 comments:

super CB said...

Haha , game ni memang best sangat . Kadang2 rasa nak campak je phone sebab bengang kena tangkap . Penat main game ni asyik ulang dari awal kalau kena tangkap . Huh ~ Tapi game ni top 1 la bagi sy , kalah game2 lain . Love this game <3 :D

xie_arf said...

@super CB : betul. ieka kira addicted tahap gaban dengan game ni :)