2 Orang Jiran Sebelah Sibuk

My Boyfriends List

Argh. Melting. Ni la hubby I. Hehe. Mengada je. Tak kenal ke? Ieka selalu je post pasal dia. Tak ingat eh. Ni lah Nakamaru Yuichi. Tak tahulah dari mana diorang dapat gambar-gambar ni. Melting gila bila ieka tengok. Huhu. My sayang !

Ni pula pakwe-pakwe lama. Still suka lagi. Macam kena histeria bila tengok live concert diorang. Kenal kan. Takkan tak boleh baca kot apa yang tertulis dalam gambar tu. WESTLIFE. Bila Bryan keluar dari WESTLIFE, ieka dah stop minat. Patah hatilah katakan. Huhu.
Kalau tak kenal juga mamat-mamat kat atas ni, memang nak kena lempanglah jawabnya korang ni. One Direction. Tengoklah abang Louis I tu. Omey omey. Hehe. Ni semua sebab Amira Amran. Dia punya addiction dah menyebar virus dengan sangat berjaya. Ieka yang malas nak minat pun jadi rajin nak minat. Sampai buat projek final Multimedia pasal diorang. Haha.
Kalau tak kenal tak apa. Sebab dia memang tak popular sangat pun. Dia dari group yang lama dah pecah. Sekarang, dia belakon sikit-sikit dalam drama Taiwan. Nama dia Sun Xie Zhi. Dialah manusia pertama yang berjaya bagi ieka feel of fan-girling. Ieka suka sangat dia, even sampai sekarang pun. Suka sangat !
Inilah satu-satunya manusia yang menjadi pakwe dan makwe ieka. Dia pakwe bila rambut pendek, dan makwe bila rambut panjang. Super Junior's Kim Hee Chul. Manusia yang sangat handsome bila jadi lelaki dan sangat cantik bila jadi perempuan. Tak percaya ke?
Cantik tak? Haaa. Kan ieka dah cakap, dia cantik gila. Jari dia sangat cantik, kurus and panjang. Kulit pun putih. Perfect lah. Cuma perangai hampeh sikit. Tak sikit lah. Banyak. Haha.

Itu aja kot nak bercerita. Merapu je kan. Okaylah. Ieka nak menstudykan diri sendiri. See you olls. Bye.

2 comments:

pg izif said...

xjelez ke balak ag nanti???

xie_arf said...

aku xhot mcm ang, mna da pakwe. :p