0 Orang Jiran Sebelah Sibuk

Mari Berinai

Gedabak gila tangan kat atas tu. Jangan dok buat terkejut pula. Mengada!

Tangan ieka la. Dah kena zaman menggedik nak pakai inai. Iyelah. Ada kawan bawa inai segera dalam tiub. Pakat pakai ramai-ramai lah. Excited lah katakan. Yang atas ni, baru je buat setengah jam yang lepas. Ciwi. Haha.

Dua hari lepas, pakai dekat kuku je. Sambil tengok cerita hantu. Nasib baik tak comot tangan sebab pakai sambil terjerit-jerit gedik gitu. Thanks Naadiyah. :)

Ieka kalau pakai inai, ieka pakai sebelah je. Selalunya sebelah kiri and pakai dekat kuku je. Kenapa?
STYLE
Haha. Main-main je. Entah lah. Ieka pun tak tahu kenapa.

Kalau ieka pakai sebelah kanan, ieka just akan letak dekat kuku jari kelinking sahaja. Jangan tanya kenapa sebab ieka memang macam itu.

Tak suka pakai kat semua jari. Macam orang nak kahwin. Kecuali dulu waktu muda-muda dulu. Kena paksa dengan tok. Dia suruh pakai kat semua jari, and buat style membulat bagi kena sampai kulit. Hehe. Macam orang kahwin gitu u olls.
Atas ni pun jari ieka gak. Hehe. Saja nak menunjuk inai. Yang gambar atas tu, waktu ieka tengah SPM. Kawan ieka, Siti Nur Alia yang tolong buatkan. Cantik kan. Yang gambar bawah pula, Naadiyah yang buatkan sambil tengok cerita hantu. Lagi style.

Apa-apa pun, thanks lah u olls sebab sudi pakaikan ieka inai. Kalau pakai sendiri, tak rupa inailah jawabnya. Haha.

Itu je kot nak merepek petang ni. Kepala tengah blank and I am really really really bored. Tak tahu nak buat apa. Nak study malas padahal esok ada paper. Ish ish ish. Okay lah. See you <3

No comments: