0 Orang Jiran Sebelah Sibuk

Layout Baru Lagi

Assalamualaikum semua. Ieka kembali lagi dengan terhegeh-hegeh. Hehe.

Yeah. Ieka sangat excited sekarang ini. Kenapa?
sebab ieka dah berjaya tukar layout lagi sekali
Muehehe. Entahlah ini kali ke berapa. Tak apa, janji bahagia kan.

Perasan tak perubahan-perubahan yang ieka dah buat dekat blog ini ? Agak banyak juga la. Kalau korang perasan, Alhamdulillah. Kalau tak, tak tahulah nak kata apa. =='

Entahlah kenapa tiba-tiba teasa nak tukar. Actually, dari tempat kerja petang tadi lagi dok terasa nak tukar layout blog. Tapi, since tengah bekerja, terpaksalah menangguh hasrat murni ieka tu.

Sampai je rumah pukul 9 malam tadi, terus ieka pergi mandi, siap-siap semua and terus on lappy. Ieka start design dalam pukul 10, and baru je siap dalam pukul 11.30 malam tadi. Baru je.

Agak lama kan ieka buat kali ini. Sebabnya adalah ieka try buat benda-benda yang ieka tak pernah buat langsung dari dulu.

Kali ini, banyak main dengan script berbanding dengan XML. Ieka tak familiar sangat dengan script, itu yang jadi masalah sampai drag masa jadi lama gila baru nak boleh siap layout.

Tapi tak apa. At least, ieka dah belajar benda baru. Lepas ini, tak payahlah susah-susah lagi dah kalau nak buat pula.

Kalau korang teringin ieka buatkan layout kat korang, korang boleh contact ieka dengan cara:
1. Comment di bawah bersama URL blog, atau
2. Fill in form dekat SINI, atau
3. Emel kat ieka, xie_arf@yahoo.com
Ieka prefer korang guna cara kedua sebab semua detail yang ieka perlukan ada di list di page itu.

Bab harga, boleh bincang lain. Disebabkan ieka baru berjinak-jinak nak buat layout untuk orang, harga memang takkan mahal. No worry.

Apa-apa pun, ieka akan cuba terbaik untuk puaskan hati customer ieka. You guys are my priority. :)

Okay. Itu ajelah rasanya nak merepek malam ni. Esok kerja pula, kena tidur dah ni. Esok malam ieka buka cerita baru pula eh.

Good Night you olls. Ciao <3

No comments: