5 Orang Jiran Sebelah Sibuk

Contest Blog Siapa yang Kawaii Tu?

Rajin pula budak ni nak join contest. Tak sedar diri tengah dok final exam. Haha.

Tak apa. Bukan lama sangat pun nak buat join entry ni kan. Kejap je.

Since hati terasa tergedik-gedik nak join contest and lagipun, ieka bwu je siap update layout kepada encik lembu di atas ni beberapa hari lepas, so ieka dengan yakinnya nak join contest ni.

Korang yang membaca pun joinlah sekali eh.


Sumpah blog dia comey. Try la usha. Terkejut ieka. Banyak gambar dalam .gif tapi blog dia load laju gila. Apalah rahsia tuan empunya blog eh. Wonder wonder.

So, untuk tag kawan-kawan pula, ramai ni. Hehe.
  1. http://mirastyles.blogspot.com/
  2. http://zira2406timeout.blogspot.com/
  3. http://auninabihahazmi.blogspot.com/
  4. http://pinkbuttoncream.blogspot.com/
  5. http://duniakecilalia.blogspot.com/
  6. http://flipflop-lolipop.blogspot.com/
  7. http://leyadena.blogspot.com/
Kalau korang berminat gak, join la. Hadiah dia serius menarik. Rambang pulak mata kite waktu tengok hadiah-hadiah yang dia listkan. 

Ciao. <#

5 comments:

Aimi Syahirah said...

Salam. Wah cantiknya blog ni!=) Suka tengok.^^ Jom join segmen saya!^^ http://www.aimisyahirah.com/2012/09/senarai-peserta-segmen-cik-misya-nak.html

MISS Z BERCELOTEH said...

Singgah Sini..
Jemput ke blog :D
http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html

Afifah Hayati said...

Hai . datang dari segmen yang sama . jom la singgah ke blog saya http://itsmeifah.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu-by.html

Azzah said...

askum,singgah dri segmen sama..


http://sayurlemak.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html

gud luck..

AmirahSyafiqah ♥ said...

Singgah sini :) Jom singgah blog Mira ! Gudluck ye!

http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html