0 Orang Jiran Sebelah Sibuk

Baek Seung Jo

Kenal tak mamat kat atas ni? Handsome kan? Kepada sesiapa yang tak kenal, nama dia Baek Seung Jo. Atau nama sebenar, Kim Hyun Joong.

Kalau dapat pakwe macam ni, on the spot ieka ajak kahwin. Takut nanti ada orang mengorat lak. Melepas lah I !
Banyak pulak letak gambar dia hari ni. Saja nak membanjiri post ni dengan dia. Siapa suruh handsome sangat.
Comelnye. <3
Kalau dah handsome tu, buat reaksi muka macam mana pun still handsome dan menawan juga. Pergh !

Koleksi gambar kat atas ni semua dari drama Playful Kiss aka Naughty Kiss aka Mischievous Kiss. Banyak betul aka nye. Haha.

Cerita dia nest, hero handsome. Heroin cute. Sweet sangat. Rasa maca nak hempuk-hempuk baby laptop ieka ni time tengok yang Youtube Special. Sweet teruk ! Haha.

Itu je nak merepek. Ieka nak sambung study subjek 'feveret'. Tamadun Islam dan Tamadun Asia. Time for Bed Time Story. Ciao !

No comments: