0 Orang Jiran Sebelah Sibuk

Talk on Nakamaru Yuichi

Kya!! Ini namanya Nakamaru Yuichi. Comel kan. Ok fine. Tak la secomel artis Korea sana nun. Tapi kira dia ni glamour jugak la. No no. Sangat glamer.

Ieka suka gila kat dia. Yup. Seriously sangat gila.Dia tak handsome, tapi sangat comel. Perangai dia pun comel. Segalanya lah comel. Hehehehehe.

Dia ahli tertua dalam group KAT-TUN. Yang paling tua tapi perangai paling kebudak-budakan. Hahaha. Lead dancer, suara sedap, pandai beatbox. Perfect! Kalau dengar suara dia, melting tahap.

Maybe korang kata dia tak comel. Biasa-biasa saja. Hodoh ke. Tak kisahlah. Dia comel untuk ieka sorang je pun tak apa. I tak kisah U olls. ^^

Tapi kan, ieka nasihatkan, trylah dengar suara dia. And try dengar dia beatbox. Dia sangat wonderful and Wallah!!!

By the way, jangan lupa check out blog kawan ieka, Mira Amran. ^^

No comments: