0 Orang Jiran Sebelah Sibuk

Perasmian Layout Baru


Hohoho. Dengan bangganya saya, Siti Zulaikha binti Mohd Zuki mengumumkan pelancaran layout baru blog IcySnoWhite milik saya. Okay tak? Nak banding dengan before ni, ieka rasa yang ni better kut.

Setelah satu jam bertungkus lumus, menggunak editor dalam html, xml, javascript, editor blogger and photoshop, plus tutorial Akak Lyssa, akhirnya siap juga. Harap-harap korang semua suka lah dengan layout ni. Baru selesa nak membaca kan.

Kalau ada tak puas hati, semak ke, slow nak loading ke, ada benda tak boleh nak display ke, just inform me okay. Blog ini adalah untuk keselesaan anda guna. Ewaaahh. Macam public servis gitu.

Actually, ieka still tak puas hati dengan certain benda lagi. Tapi tak tahu nak edit jadi apa pula. Macam kehilangan idea pula nak bercreative seketika.

Waktu tengah sarat dengan idea, internet pula putus selama sehari. Memang frust gile waktu tu. Baru pagi tadi ada balik internet. Ieka ingat nak sambung edit tapi tak ada idea pula nak edit jadi macam mana. Still nampak tak kemas. Macam ada something lagi yang tak betul.

Masalahnya, ieka pun tak tahu kat mana. Korang ada idea tak nak sumbangkan? Tolonglah sahabat anda ini. Just speak out your ideas. I'll take them in consideration.

Thanks sangat-sangat sebab sudi juga baca entry entah apa-apa + membangga diri ni. Biaselah kita. Tak ada siapa nak tolong angkat bakul, kita angkatlah sendiri. Haha.

Meraou je. Okay lah u olls. Nak sambung bersosial di laman sosial. See you soon. Love !

No comments: