4 Orang Jiran Sebelah Sibuk

Nak Tukar Layout ke Tak?

Keep on wandering in these few days. <<-- alorh. speaking pula kite ni. tak pe kan. memperkasakan bahasa inggeris. uweekkss sikit.!

Okay. Back to topic. Ieka tengan berfikir tentang satu benda ni dalam beberapa hari ini. Apa dia? Hehehehe.. Nak bagitahu la ni. I'm thinking of changing this, I mean THIS blog's layout. Tapi, tak ada idea lah nak buat macam mana. Maksud ieka, nak keep on theme hitam + pink + putih ni atau tukar ke warna lain. Macam dah terlalu biasa warna ni dalam hidup ieka.

Kalau nak tukar, nak warna apa pula. Biru? Merah? Kuning? Hijau? Euuuwww. Say no to hijau and kuning. Maksud ieka, untuk buat blog ajelah. Ieka still sokong hijau kuning (KEDAH). Keluar topik pulak!!

Warna tu satu hal. Tema pula. Comel? Grunge? Official? Sylo? Abstrak? Huih!! Banyak benda nak kena konsider ni.  Itu yang membuatkan ieka malas nak tukar. Dengan internet connection yang laju lah sangat kan. Tapi hati ini membuak-buak nak tukar juga. Haish! Susah!!!

So, amacam? Sokong tak ieka tukar layout? Dah sakit mata tengok layou ni. Tapi malas sangat nak tukar. Pemalas sebenarnya perempuan ini. Takkan tak tahu lagi. Ngeh ngeh...

Tak apa. Kita berserah pada takdir. Apa nak jadi dengan blog ieka ni. what the...???

4 comments:

dEdEQ dE wIshEs said...

APE KTE DIK TUKAR KALER WARNE WARNI ? HIKHIK

xie_arf said...

sound gorgeous..nice2..akan dpertimbngkan.. ^^

khaiy said...

hohoh,, tukar layout kaler kelabu taik anjing???? ternaik dr ladang aih,,

xie_arf said...

untunglah "ternaik"