1 Orang Jiran Sebelah Sibuk

Friends Healed the Wound


assalamualaikum semua
tak jawab berdosa, kalau jawab sayang
Lama kan ieka tak update. Sorry sayangs semua. Ieka tak ada mood lah nak update. Nak kata busy, tak lah busy sangat. Serious tak ada mood. Ieka pun tak tahu kenapa.

So, pagi ni ieka ambil kepututsan nak update. Padahal, ieka pun tak tahu nak menulis pasal apa ni. Ieka just rindu nak update. 

Dua tiga hari ini, kepala ieka semak dengan beberapa hal. Sangat sakit hati fikirkan segala hal tersebut. Alhamdulillah, semakin sembuh penyakit hati tersebut. Terima kasihlah kepada manusia yang bertanggungjawab walaupun mereka tak sedar pun yang mereka telah menceriakan hari-hari ieka.

For these few days, ieka dah dapat banyak kawan baru and i'm very happy for it. Suka kalau orang selesa nak kawan dengan ieka. Best kan kalau ada ramai kawan. Hidup tak lah sunyi sangat.

Ieka memanglah antara jenis manusia yang suka duduk seorang diri, tapi ieka still perlukan sahabat. Just sometimes yang ieka ingin keseorangan, but the other times, ieka nak ada teman di sisi. Alhamdulillah, what I got now is more that I really need, thank you Allah.

Walau apapun, ieka sangat merindukan kawan-kawan di SYTRA. Diorang semua lah permata hati ieka. Ada yang still keep in touch, ada yang dah lupa kat ieka. For that certain people, it's really okay.

Itu sahaja kot nak merepek pagi ini. Nak bersiap pergi kelas. Jumpa petang nanti pula ek. Cya!

1 comment:

khaiy said...

first!! weh ieka,, sapa la nk lupa ang,, aq kt palam tiap hari igt ang,,(sbb ada kawan muka aq sebijik mcm muka ang).. lol keep on update weh,, bleh aq jd first commenter,, haha