5 Orang Jiran Sebelah Sibuk

RMC COMSTAR. Nice Explorace.


assalamualaikum semua
tak jawab berdosa, kalau jawab sayang
Hey yo semua manusia comel di muka bumi ini. Ieka kembali sebentar untuk berceloteh. Penat ni. Tapi kuatkan semangat untuk post sikit.

Ieka baru balik dari RMC. Apa tu? Ramah Mesra COMSTAR! COMSTAR stands for Computer Science, yakni persatuan yang menaung mata pelajaran DDPC and DDPZ di UTM KL. Faham?

Apa yang kitorang buat tadi? Kita main explorace la. Best lah. Tapi sangat penat. Kami kena main macam-macam, and banyak denda yang guna tepung, air and water colour. Ieka adalah antara manusia yang sengat bersih, even dah nak habis game. Sebab ieka pandai mengelak bila nak kena kotor. Hehe. Jahat tak?

Overall sangat best. Tapi ramai yang tak join. Budak-budak lelaki kelas ieka and few budak second intakes. Pemalas kan diorang. Tengok macam kami yang join, berdedikasi dan rajin. Opss, puji diri sendiri pula^^

Esok kena masuk kelas pula. Nak kena get ready lah untuk esok. Dah la kena buat projek untuk encik Ahmad. Hmm. Tak ada idea. Wahai encik Kreatif, kembalilah kepadaku. Ieka rasa macam dah hilang kreativiti ieka taw tak. Sedih!

Tak apalah. Meh berehat sama-sama. Malam nanti ieka post novel ieka yerk. Bye!

5 comments:

Airin Johari said...

DDPC dgn DDPZ tu ape??
hehe...tak tahulah... (==,)

khaiy said...

1st siak!!!

xie_arf said...

DDPC = Diploma Sains Komputer (Teknologi Maklumat)
DDPZ = Diploma Sains Komputer (Multimedia)

Semua ni program diploma kat UTM. Ieka amek DDPZ.

xie_arf said...

exsaited nampak...

khaiy said...

lol,, aq lmbat seminit ja,,, cb thp,,