0 Orang Jiran Sebelah Sibuk

Oh My Dear KLCC, I'm Coming!

assalamualaikum semua
tak jawab berdosa, kalau jawab sayang


Oooh. Selamat pagi dunia! Nyaman juga udara pagi kat sini. Rasa macam nak golek-golek je atas katil. Jangan salah faham ye, ieka dah laaaama dah bangun.

Ieka excited sangat hari ini. Sebab ieka nak pergi date dengan girlfriends ieka. Who? Nor Nazihah and Auni Nabihah. Where? KLCC! Ada sesiapa nak join ke? Meh la. Tambang tanggung sendiri ye.

I'll be baack in afternoon. Jangan rindu ieka taw. Hehe.

Nanti ieka post gambar banyak-banyak. Ieka dah cas full bateri kamera ieka. Kena snap banyak-banyak lah. Maklumlah, ieka kan foto gediks sekarang. *faint* And juga latihan untuk kelab fotografi. <-- kononnye lah.

Dah. Ieka nak bersiap. See you! Muah^^

No comments: