0 Orang Jiran Sebelah Sibuk

KLCC and Abraham Lincoln - Best!


assalamualaikum semua
tak jawab berdosa, kalau jawab sayang
Tahukah anda di manakah gambar di atas diambil? Adakah anda pasti? Tak ada talian hayat ni. Fikir baik-baik. *nada serius*

Haha. Merapu je. Nak main teka-teka pulak. Okaylah. Meh ieka kasi tahu. Ini TGV, The Golden Village cinema, dekat KLCC. Kenapa post gambar ni? suka hati lah! Er, bukan. Maksud ieka, ieka baru je balik dari tempat tersebut.!

Bukan nak buat excited la kan, *memang pun* ieka just nak kabooo je. Tak bangga pun. Nak kongsi cerita happy je. Ieka pergi dengan Nazihah and Auni. Best sangat. Ieka tengok wayang dengan Nazihah je sebab Auni dating! 

Tahu tak ieka tengok cerita pe?
Best sangat. Honestly, best. Sangat berdebar-debar, macam nak tercabut jantung bila tengok cerita tuh. Waktu masuk mula-mula tuh, ras amenyesal sebab tengok cerita ni pun ada, sebab menakutkan sangat. Tapi lama-lama, hilanglah rasa menyesal tuh. Sebabnya, cerita dia best. Cuma ada boring sikit bila dia dah stop lawan-lawan.

Bila dah habis tengok, balik. Baru sampai je sebenarnya. Penat tapi excited nak cerita. Erm, pasal nama gelaran untuk orang yang ieka suka sekarang ni kan, ieka tak ada idea lagi. Nanti ieka fikir ek.

K, Cya!

No comments: