5 Orang Jiran Sebelah Sibuk

Kegilaan Pada Photo Editing


assalamualaikum semua
tak jawab berdosa, kalau jawab sayang

Maybe ada sesetengah dari korang yang memang sedia maklum bahawa ieka sangat suka pada photo designing kan. Sebelum ini, ieka suka cut gambar, then paste kat gambar lain. Tapi kali ini, kegilaa ieka bertukar arah. Ieka suka pula nak mengedit gambar yang telah di tangkap agar menjadi lebih realistik dan cantik gambar tersebut. Nak tengok? Bawah ni:





Macam mana? Okay tak? Ieka baru newbies la dalam benda ini. Tak pandai sangat lagi. Janganlah kutuk teruk sangat. Hehe. Kalau suka, sila like taw!

5 comments:

Nur Fahimah Sazili said...

nice pic...nnti edit gamba aq pulak yerk...

xie_arf said...

okie. no hal^^

Natasha said...

me too :)

xie_arf said...

kalau nak juga, meh gambar kat ieka.

khaiy said...

2nd siak!!! lulz,, fahimah, ang nk edit gamba dgn jat eman ka?? LOL