0 Orang Jiran Sebelah Sibuk

Goodies: Banner Blog 'The Diary of Mine' (9)

assalamualaikum semua
tak jawab berdosa, kalau jawab sayang

Petang yang berbahagia ini, ieka rasa macam nak buat goodies pula kat korang semua, my lovely friends. Kat bawah ini, semua header 'The Diary of Mine' dalam format .png yakni transparent tanpa ada watermark nama ieka langsung. ada 9 pilihan warna berlainan. Kalau korang nak, just take it out kay? 

Pandai tak macam mana nak letak header kat blog? Kalau tak tahu, boleh request tutorial ek. InsyaAllah ieka akan buatkan untuk korang. Kalau ambil, tinggal jejak korang ek. Ieka nak tengok cantik tak header neyh kat blog korang. Have Fun!

http://3.bp.blogspot.com/-AP_VpK4eDzk/T-LuPqEb7VI/AAAAAAAABOw/aSvbFp9dEMo/s1600/ban01.png
http://1.bp.blogspot.com/-7VTEAka-QZk/T-LuRHXGoTI/AAAAAAAABO4/PapAmQstHL8/s1600/ban02.png
http://1.bp.blogspot.com/-XW5bLHlyDm8/T-LuSzotspI/AAAAAAAABPA/vUT79K6YEBc/s1600/ban03.png
http://4.bp.blogspot.com/-HWVTeWDpMo4/T-LuT485swI/AAAAAAAABPI/OXvT7IGK5Ow/s1600/ban04.png
http://2.bp.blogspot.com/-H9OiGdeQDBA/T-LuVEAhgcI/AAAAAAAABPQ/whduZuzY6k0/s1600/ban05.png
http://2.bp.blogspot.com/-nCX4pH-R1F4/T-LuXd0yHsI/AAAAAAAABPY/W8DHwNTzQBg/s1600/ban06.png
http://1.bp.blogspot.com/--6D8NzbPqoI/T-LuY2yWojI/AAAAAAAABPg/G0QgOHK_hZo/s1600/ban07.png
http://4.bp.blogspot.com/-xmMu22dDyVU/T-LucFOwUVI/AAAAAAAABPo/3eoi8nM48_U/s1600/ban08.png
http://2.bp.blogspot.com/-9qYj06h9gbU/T-LudkO-s7I/AAAAAAAABPw/1L1AapoJBXw/s1600/ban09.png

No comments: