6 Orang Jiran Sebelah Sibuk

At KL Festival City with Girlfriends

assalamualaikum semua
tak jawab berdosa, kalau jawab sayang

hari ini sangat best! kenapa? meh nak cerita. baca sampai habis tau!

pagi tadi ada kelas sampai pukul 12. sepatutnya habis pukul 12.50 taw. tapi disebabkan En Ahmad habis dah ajar satu slide show, so dia lepaskan kami. best kan. belajar tak sampai sejam. itu sahaja kelas kami sepanjang hari ini. dah la kelas best sebab belajar multimedia sangat awesome! subjek lain kureeeng sikit la.

lepas habis kelas, ieka dengan bebudak kelas ( girl aje ) keluar jalan-jalan. mana kami pergi?
bukan nak buat jakun la tapi first time ieka dengar ada mall nama KL Festival City. hahaha.. biasalah, budak kampung.. uwekkkss.

tadi kami just window shopping. ieka beli apa yang patut je. seriusly, apa yang patut je. malas nak shopping banyak-banyak. takut duit tak cukup. rasa tak gamak nak minta kat mak dengan abah banyak-banyak. rasa malu kalau nak cakap duit habis. lagipun makan sini mahal, baik ieka simpan untuk benda wajib je. kan. <--baik tak? hehe..

moment paling best ialah waktu makan!




tak tahulah sejak bila ieka jadi lovey doovey ni. suka tangkap gambar, posing-posing. hehe. tapi best. macam sweet kan. kehkeh. suuukeeeee!

ini menu makan tengah hari. sedap! ^^

tak tahulah bila nak boleh keluar pula. tak boleh selalu sebab poket kami bukannya tebal sangat. tak apa. duduk kat KSJ and UTM pun happening juga. hehe.

LEP BEU LA.!

6 comments:

zIRa2406 said...

hehehehehe wowww dah renovate blog dahhhh .

zIRa2406 said...

kihkihkih lawknyer mke kte tuhh . best best best td kan kan??

xie_arf said...

a'ah, bwu je siap..kan bgtau hari tu..

xie_arf said...

best sgt tadi..terSANGAT best!!

K O R I E said...

heh, meriah giler lagu dlm blog awk ;)

lawak pulak bila dgr.
nt nak pegi sini jgk lah

xie_arf said...

jom lah.best.nanti pergi sekali yerk..