0 Orang Jiran Sebelah Sibuk

Being Me Again


assalamualaikum semua
tak jawab berdosa, kalau jawab sayang
sejak habis sekolah, banyak sangat benda yang ieka try nak buat. dan most of them adalah mengubah diri ieka untuk menjadi someone else. ingat seronok kalau boleh berubah, nampaknya ieka salah. being myself is the best!

ada orang yang bagitahu ieka, berubah itu bagus. memanglah bagus tapi kalau tak menjadi, kalau diri tak mampu nak adapt dengan perubahan itu, better kita keep being ourself.

ieka paling banyak berubah selepas ieka patah hati bulan lepas. ieka jadi kurang berminat nak bersosial. nak blogging pun malas. perasan tak yang post ieka untuk bulan april sikit sangat. sebab ieka tak ada mood.

but now, i'm turning myself to the old me. and ieka happy sangat sebab ieka berjaya. tahu kenapa? sebab ieka buat-buat jatuh hati dekat someone ni. konon suka, tapi saja nak seronok-seronok saja so that i can forget all the sad memories.

ieka baru realize yang ieka dah dapat diri ieka yang dulu pagi tadi. ieka dah berjaya meng'excited'kan diri sama macam dulu. dan ieka start blogging balik! Alhamdulillah.

suka!

No comments: