4 Orang Jiran Sebelah Sibuk

Free Blogger Theme: Cute Anime Pink



assalamualaikum semua^^

giveaway untuk petang khamis yang sangat indah namun terdapat seorang manusia itu yang demam serta seorang lagi selsema namun mereka berdua sudah dua hari tidak berhubung. biarlah mereka begitu kerana mereka begitu sayangkan ego masing-masing.
panjangnye intro. 
okey. inilah giveaway ieka untuk hari ini.





*click untuk full size*
Nama: Cute Anime Pink
Designer: Xie_aRf
Warna Tema: Pink
Special Feature: Facebook Like Button, Image Hover, Words Shadow, Word Divider


ieka bagi free je. tak nak ke? ieka dah pernah guna layout ni. dengar kata, ramai yang sangat suka layout ni. bila ieka dah tukar layout blog, ieka modify layout ni agar boleh digunakan oleh umum. semoga korang suka layout ni. tolong komen sikit ye pasal layout ni.

Download link: Click to Download (password: xie01)

4 comments:

OrdinaryGirl1001 said...
This comment has been removed by the author.
Norlida Ramli said...

salam..ieka..
nk tanya..cmna buat template cute anime pink ni..
bole ajar tak?teringin sangat nak pndai buat mcm ni..
mcmna body ngan header leh bersambung cmtu?
hope bole ajar =)

xie_arf said...

boleh aje..nnti ieka PM kat FB eh

cik amal said...

salam saya ambil ehh, tp nnt saya tukar sikit sbb xsuka warna pink.. btw, cantik sangat